“Sredi stan” je  online studio za uredjenje enterijera.

Tu smo da Vam pomognemo savetom, idejom i projektom.Takodje i da Vam uštedimo novac i vreme.

Na ovim stranama pronaći ćete odgovore na mnoga pitanja, koja muče sve koji se susretnu sa adaptacijom i preuredjenjem prostora.

Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć oko osmišljavanja ili izvodjenja enterijera, možete se odlučiti za neku od naših pristupačnih USLUGA.

Šta je online dizajn enterijera i kako radi?

proces1024

Prvo pokušate da pronadjete rešenje za vaš enterijer na našim stranicama.

Ako je jednostavan problem i može se rešiti savetom – pošajite nam mail sa upitom i odgovorićemo Vam šta da radite. Ovakvi saveti su besplatni 🙂

Ako to ne rešava problem, onda pogledajte naše USLUGE.

Postoje 3 paketa koje nudimo i smatramo da se njima može rešiti svaki problem oko dizajniranja enterijera. Pregledate naše usluge, nadjete onu koja najbolje rešava vaš problem i prelazite na sledeći deo.

Sledeći deo je  –  izbor STILA koji želite u vašem prostoru. Stilske grupe su podeljene prema najčešćim stilovima koji se pojavljuju u uredjenju unutrašnjeg prostora. S tim što jedna stilska grupa vrlo lako može sadržati neki komad koji iskače iz definicije tog stila. Mi volimo šarolikost u enterijerima i smatramo da to doprinosi osećaju udobnosi u nekom ambijentu. Dakle, možete izabrati nekoliko stilova i obrazložiti šta vam se svidja iz kog. Takodje, dobrodošle su i slike koje ste sami izdvojili kao inspiraciju.

Nakon toga uzmete papir i olovku, skicirate prostor koji će se menjati i izmerite ga.

Na ovoj stranici možete naći UPUTSTVO za crtanje, merenje i fotografisanje.

Nakon toga popunjavate UPITNIK, i tu nam što detaljnije prikažete problem i šta očekujete od nas. Ukoliko imate još nešto da dodate van upitnika, slobodno nam pošaljite mail sa dodatnim informacijama, a i mi ćemo biti slobodni da vas kontaktiramo ukoliko nam bude trebalo još detalja…

– Kada dobijate projekat? –

Prvo sačekate potvrdu prijema vašeg zahteva i predračun. Nakon uplate avansa od 30% ukupne cene, pristupamo dizajniranju vašeg prostora.

U roku od 5 radnih dana šaljemo vam 2 idejna koncepta, uradjena prema kriterijumima koje ste nam poslali. To su kolaži u okviru kojih je uradjeno otprilike 50% posla. Dovoljno da sagledate koja ideja stoji iza predloga i u kom pravcu razmišljamo. Kako se uredjenje prostora svodi, izmedju ostalog, na dobru komunikaciju izmedju klijenta i arhitekte, veoma je bitno da dobro pregledate pristigle predloge i da nam pošaljete detaljne komentare.

Ako vam se nešto ne dopadne, potrebno nam je da nam što bliže objasnite šta vam smeta i u kom pravcu želite da preusmerimo dizajn. Tada menjamo koncept i šaljemo vam još jednu varijantu na pregled pre finalnog rešenja.

Predlog koji vam se dopao se dalje razradjuje. Konačno rešenje radimo kada budemo sigurni da vam se sve predloženo dopada i za izradu nam je potrebno 5-10 dana od vaše potvrde. Projekat vam šaljemo putem maila, za druge opcije postoji mogućnost dogovora.

– Stigao vam je projekat i šta sad? –

Otvorite ga i detaljno ga pregledate. Ukoliko postoji bilo šta nejasno ili nedefinisano, kontaktirajte nas i razjasnićemo sve. Kada budete imali sve potrebne informacije možete se organizovati za početak radova. Za dodatnu pomoć, možete nam se u svakom trenutku obratiti (za savet ili preporuku, oko procesa izvodjenja ili izbora majstora, i sl.).

– Reklamacija ? –

Ceo proces dizajna je koncipiran tako da se sve svodi na razmenu informacija. Zato i tražimo od vas da budete što detaljniji oko zahteva i želja jer tako i vi, a i mi možemo biti sigurni da nećemo omašiti sa rešenjem.

Kada nam pošaljete zahtev, ponudićemo vam 2 varijante idejnog rešenja za avans od 30% od cene paketa. Ove opcije ćete pregledati i odlučiti se za jednu koju ćemo detaljno razradjivati. Ovo se uvek radi kada je u pitanju veći obim rekonstrukcije ili se redizajnira ceo prostor.

Ukoliko se ipak desi da vam se ne dopadne nijedno rešenje, postoji opcija kompletne revizije dizajna prema vašim detaljnim uputstvima (koji detalji se izbacujuju, šta ostaje, šta dodaje, …). Postoje klijenti kojima je lakše da uoče šta žele tek nakon uradjenog predloga – zato i postoji ova opcija i radi se samo jednom i prema detaljnim uputstvima (ne naplaćuje se dodatno).

Svakako, pre konačne odluke vam savetujemo da se malo bolje upoznate sa našim radom kroz NAŠ PORTFOLIO  a na raspolaganju smo za sva Vaša pitanja – MAIL.

OVUDA >>> do savrsenog dizajna 🙂