• inspiracija_usluga sredi stan enterijer

Naš arhitekta je Vama na usluzi.

Na raspolaganju smo za svaki problem koji može da se reši savetom – sve što je potrebno jeste da pošaljete upit na naš mail.

Za malo komplikovanije situacije, gde je potrebna grafička prezentacija ili vizuealizacija prostora, spremili smo vam vrlo pristupačne pakete usluga.

crno-belo-romanticno-spavaca

Ovu uslugu preporučujemo svima koji žele da osveže svoj prostor, bilo samo promenom dekoracije ili kompletnom promenom dispozicije  nameštaja. U okviru ove usluge dobijate nov raspored nameštaja, predloge za izmenu boje zidova,  predloge za dekoraciju i rasvetu, kao i nov izbor nameštaja u skladu sa stilskom grupom koju ste izabrali. Svaki predlog prate slike i tekstualni opisi, a od grafičkih predloga ovde se podrazumeva kolaž sa komadima nameštaja, dekoracije i rasvete i bojama u enterijeru (tzv. mood board), kao i osnova prostorije sa ucrtanom pozicijom nameštaja i dodatnim savetima za izvodjenje rešenja. Pored ovoga dobijate i spisak na kome možete videti gde možete kupiti  odredjene komade nameštaja.

Cena ove usluge je od 50e, a zavisi od veličine prostorije.

Pa je tako cena za spavaću ili dnevnu sobu, koje su samostalne, 50e, dok recimo, dnevna soba sa trpezarijom košta 75e. Ukoliko se dnevnoj sobi, pored trpezarije, pridružuje i kuhinja, onda je cena 100e.

Ovaj paket u svakom trenutku može pratiti i 3d model, s tim što je to zasebna usluga – vidi Usluga br.3.

3d_skicaOvu uslugu preporučujemo svima koji žele redizajn prostora u kome žive ili rade. Pored predloga i dispozicije nameštaja, dekoracije, rasvete i boja u enterijeru, u okviru ove usluge klijent dobija predlog izmene funkcije i detalje adaptacije. To podrazumeva svako menjanje – od jednostavnog menjanja svrhe prostorije do zahtevnijih adaptacija, naravno sve u skladu sa zahtevima klijenta.

U okviru ove usluge dobijate nov, izmenjen,  plan prostora i poredjenje sa starim planom, kao i odgovarajuću grafičku i tekstualnu dokumentaciju (sa sve savetima) vezanu za izmene. Pored toga, očekujte nov raspored nameštaja, predloge za izmenu boje zidova,  predloge za dekoraciju i rasvetu, kao i izbor nameštaja u skladu sa stilskom grupom koju ste izabrali. Svaki predlog prate slike i tekstualni opisi, a od grafičkih priloga ovde se podrazumeva kolaž sa komadima nameštaja, dekoracije i rasvete i bojama u enterijeru (tzv. mood board), kao i osnova prostorije sa ucrtanim pozicijama nameštaja i dodatnim savetima. Naravno, tu je i spisak na kome možete videti gde možete kupiti  odredjene komade nameštaja.

Cena ove usluge zavisi od kvadrature prostora, kao i od namene (da li je stambeni ili poslovni prostor, jer cene nisu iste). Cena za stambeni prostor je 6e/m2, dok je za poslovni 10e/m2.

Ovu uslugu, prema potrebi, možete kombinovati sa Uslugom br.3 (3d vizuelizacija). Pogledajte detaljnije Usluga 3.

Zemunka

Ovo je usluga koja prati prethodne dve, u vidu dopune, jer nije uvek potrebna. Preporučujemo je svima koji žele da budu potpuno sigurni u predlog redizajna. Ovako ćete moći da vidite kako će vaš prostor izgledati sa svim predloženim elementima (od boje zida do pozicije stola i fotelje) i biće vam lakše da se odlučite i krenete sa promenom.

Bonus koji dobijate u okviru ove usluge je to što dobijate i skicu rešenja delova koji se prave po meri, što je sasvim dovoljno informacija za stolare da naprave ponudu i urade date elemente.

Ovo može biti i samostalna usluga, kada, recimo, već imate kompletno rešenje i voleli biste da vidite kako bi to izgledalo pre nego što krenete sa renoviranjem. Onda je potrebno da nam dostavite osnove po kojima će se raditi model, slike prostora, kao i slike i detalje svakog elementa koji se stavlja u model (npr. model sofe sa šifrom ili slikom štofa).

Cena je od 30e po prostoriji i podrazumeva 4 slike, tako da sa svih strana možete sagledati predmetni prostor i nameštaj u njemu. Cena raste sa spajanjem prostorija (najčešći primer je dnevna soba u sklopu sa trpezarijom i kuhinjom), i tada je cena 80e.

Sve što je potrebno je…

… da izberete stil koji želite u Vašem prostoru …

Mi Vam možemo pomoći sa 9 predefinisanih STILOVA u svetu enterijera. Naravno, uvek je dobrodošlo da nam pošaljete detalj koji je Vas inspirisao. To može biti fotografija prostora, komad nameštaja ili neka šara. Sve što je imalo neki pozitivan efekat na Vas i što želite da se nadje u Vašem prostoru.

… da izmerite i slikate prostor koji se menja …

Za slučaj da to nikada niste radili, spremili smo vam kratko UPUTSTVO. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, slobodno nam se obratite i naći ćemo rešenje.

… da popunite Upitnik koji smo spremili za Vas …

UPITNIK je način da Vas bolje upoznamo. Ovim putem nam prenesite sve želje i potrebe vezane za prostor koji želite da dizajniramo. Ovde pišite o sumnjama, stvarima koje Vas muče oko uredjenja enterijera, kao i o stvarima koje volite i koje biste želeli da vidite u svom životnom prostoru. Nemojte da se stidite – mi ne osudjujemo! Ali zato mnogo volimo otvoren pristup i osobe koje vole da probaju nešto novo 🙂

… i onda sve ovo pošaljete nama na mail.

Mi Vam u najkraćem mogućem roku šaljemo novi izgled Vašeg enterijera.