Naš arhitekta je Vama na usluzi.

Sspremili smo vam vrlo pristupačne pakete usluga, a prema različitim zahtevima i potrebama :

crno-belo-romanticno-spavaca

Ovu uslugu preporučujemo svima koji žele da osveže svoj prostor, bilo samo promenom dekoracije ili kompletnom promenom dispozicije nameštaja u jednoj prosotriji. U okviru ove usluge dobijate predloge za izmenu boje zidova, predloge za  dekoraciju i rasvetu, a možemo Vam pomoći I oko promene rasporeda nameštaja ili izbora novog nameštaja u skladu sa stilskom grupom koju ste izabrali. Svaki predlog prate slike i tekstualni opisi, a od grafičkih predloga ovde se podrazumeva kolaž sa komadima nameštaja, dekoracije i rasvete i bojama u enterijeru (tzv. mood board), kao i osnova prostorije sa ucrtanom pozicijom nameštaja i dodatnim savetima za izvodjenje rešenja. Pored ovoga dobijate i listu za kupovinu.

U ovom paketu se rade do 2 varijante rešenja za 1 prostorijju, od kojih birate jednu koju ćemo finalno razraditi. Cena važi za prostore do 20m2 (za veće prostore Vas molimo da nas kontaktirate radi tačne kalkulacije cene). Ovaj paket u svakom trenutku može pratiti i 3d model, s tim što je to zasebna usluga – vidi Usluga br.3.

Cena ove usluge je 70 e (s tim što se povećava na 100e ukoliko se predlaže kompletno nov nameštaj).

3d_skica

Ovu uslugu preporučujemo svima koji žele redizajn prostora u kome žive ili rade. Pored predloga i dispozicije nameštaja, dekoracije, rasvete i boja u enterijeru, u okviru ove usluge klijent dobija predlog izmene funkcije i detalje adaptacije. To podrazumeva svako menjanje – od jednostavnog menjanja svrhe prostorije do zahtevnijih adaptacija, naravno sve u skladu sa zahtevima klijenta.

U okviru ove usluge dobijate novo rešenje prikazano kroz 3d model. Tako da odmah možete sagledati kako će Vaš novi prostor izgledati. Ovde se u startu radi predlog u 2 varijante (funkcionalno ili stilski) od kojih birate jednu varijantu koju finalno razradjujemo. Pored 3d modela, ovaj paket sadrži odgovarajuću grafičku i tekstualnu dokumentaciju (sa sve savetima) vezanu za izmene, kao I listu za kupovinu predloženih elemenata. Kada je u pitanju nameštaj po meri, u okviru ovog paketa možete očekivati skice za predložene elemente po meri (detaljni tehnički crteži se rade na zahtev).

Cena ove usluge zavisi od kvadrature prostora:

  • Do 15m2 cena je 150 e
  • Od 15m2 – 30m2 cena je 200 e
  • Preko 30m2 – kontaktirajte nas za tačnu cenu

Zemunka

Ovo je samostalna usluga koju možete koristiti ukoliko imate svoju zamisao vezanu za svoj prostor i želite da sagledate sve vrline i mane tog rešenja pre samog izvodjenja. Često se dešava da klijent ne može da zamisli šta mu predlažemo u prostoru I tada je najlakše za sve da se napravi model i kljentu približi predlog. Preporučujemo je svima koji žele da budu potpuno sigurni u predlog redizajna. Ovako ćete moći da vidite kako će vaš prostor izgledati sa svim predloženim elementima (od boje zida do pozicije stola i fotelje) i biće vam lakše da se odlučite i krenete sa promenom.

Bonus koji dobijate u okviru ove usluge je to što dobijate i skicu rešenja delova koji se prave po meri, što je sasvim dovoljno informacija za stolare da naprave ponudu i urade date elemente.

Cena ove usluge je 100 e za jednu prostoriju. Nema ograničenja u količini slika, tako da sa svih strana možete sagledati predmetni prostor i nameštaj u njemu.

Sve što je potrebno je…

… da izberete stil koji želite u Vašem prostoru …

Mi Vam možemo pomoći sa 9 predefinisanih STILOVA u svetu enterijera. Naravno, uvek je dobrodošlo da nam pošaljete detalj koji je Vas inspirisao. To može biti fotografija prostora, komad nameštaja ili neka šara. Sve što je imalo neki pozitivan efekat na Vas i što želite da se nadje u Vašem prostoru.

… da izmerite i slikate prostor koji se menja …

Za slučaj da to nikada niste radili, spremili smo vam kratko UPUTSTVO. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, slobodno nam se obratite i naći ćemo rešenje.

… da popunite Upitnik koji smo spremili za Vas …

UPITNIK je način da Vas bolje upoznamo. Ovim putem nam prenesite sve želje i potrebe vezane za prostor koji želite da dizajniramo. Ovde pišite o sumnjama, stvarima koje Vas muče oko uredjenja enterijera, kao i o stvarima koje volite i koje biste želeli da vidite u svom životnom prostoru. Nemojte da se stidite – mi ne osudjujemo! Ali zato mnogo volimo otvoren pristup i osobe koje vole da probaju nešto novo 🙂

… i onda sve ovo pošaljete nama na mail.

Mi Vam u najkraćem mogućem roku šaljemo novi izgled Vašeg enterijera.